ZARZADZENIA:
Zarządzenie nr 04/07/2018r. Rektora Wyższej Szkoły Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu z dnia 18.07.2018r w sprawie: organizacji roku akademickiego 2018/2019 studiów podyplomowych
Zarządzenie nr 05/07/2018r. Rektora Wyższej Szkoły Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu z dnia 18.07.2018r w sprawie: przedłużenia terminu rekrutacji dla naboru na semestr zimowy w roku akademickim 2018/2019
Zarządzenie nr 05/08/2017 Rektora Wyższej Szkoły Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu z dnia 11.08.2017
Zarządzenie nr 03/08/2017 Założyciela Wyższej Szkoły Hotelarstwa i Gastronomii z dnia 11.08.2017
w sprawie: praktyk krajowych odbywanych w roku akademickim 2017/2018
Постанова № 05 /08 / 2017 Ректора Вищої школи готельного бізнесу і громадського харчування у Познані. від 11.08.2017
Постанова № 03/08/2017Засновника Вищої школи готельного бізнесу і громадського харчування від 11.08.2017
щодо: вітчизняних практик, що проходять у 2017/2018 навчальному році
Zarządzenie Rektora WSHiG Nr 02/01/2015 z dnia 7.01.2015 r., dotyczące wprowadzenia Regulaminu antyplagiatowego oraz Regulamin antyplagiatowy
Zarządzenie nr 04/09/2017 Rektora Wyższej Szkoły Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu z dnia 14 września 2017 r. w sprawie: przedłużenia terminu rekrutacji dla naboru na semestr zimowy w roku akademickim 2017/2018
Zarządzenie 10/12/2017 Rektora Wyższej Szkoły Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu w spawie: rekrutacji na studia I i II stopnia tryb stacjonarny – nabór zimowy, rok akademicki 2017/2018
Zarządzenie Założyciela nr 5/12/2017 Wyższej Szkoły Hotelarstwo i Gastronomii w Poznaniu z dnia 12.12.2017 r. w sprawie opłat czesnego za zajęcia dydaktyczne i inne czynności wnioskowane przez studentów o zmianę w organizacji i przebiegu studiów uregulowanych umową o przebiegu studiów, statutem i regulaminem w Wyższej Szkole Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu dla naboru roku akademickiego 2018/2019 zmieniające Zarządzenie nr 01/03/2017 z dnia 15.03.2017 r.
Zarządzenie Założyciela 01/03/2018 w sprawie: organizacji roku akademickiego 2018/2019