Katalog przedmiotów ECTS studia licencjackie
Analiza rynku turystycznego
530.54K
Animacja czasu wolnego
513.07K
Bezpieczeństwo pracy i ergonomia
606.66K
Budowanie relacji
499.66K
Budowanie świadomości u klienta
497.42K
Coaching w zarządzaniu
488.07K
Ćwiczenia gastronomiczne
533.84K
Ekologia i ochrona środowiska
498.38K
Ekonomika turystyki i rekreacji
530.31K
Elementy prawa gospodarczego
543.30K
Elementy wiedzy o krajach anglojęzycznych
492.93K
Elementy wiedzy o krajach francuskojęzycznych
495.91K
Elementy wiedzy o krajach hiszpańskojęzycznych
495.29K
Elementy wiedzy o krajach niemieckojęzycznych
493.55K
Elementy wiedzy o Polsce
482.87K
Finanse przedsiębiorstw
482.69K
Fizjologia człowieka
579.76K
Geografia turystyczna
510.89K
Historia architektury i sztuki
483.80K
Hotelarstwo
588.69K
Jakość surowców i produktów spożywczych
664.48K
Język angielski
601.65K
Język migowy
481.32K
Język niemiecki
487.71K
Kodeks etyczny Coacha
477.78K
Komunikacja społeczna
592.39K
Kształtowanie środowiska i ochrona przyrody
548.89K
Marketing w przedsiębiorstwie turystycznym
553.88K
Metody i techniki zarządzania
542.55K
Metodyka usług hotelarsko-gastronomicznych
529.51K
Ochrona własności intelektualnej
479.62K
Obsługa ruchu turystycznego
546.46K
Ogólna wiedza o coachingu
486.42K
Organizacja i zarządzanie personelem
534.33K
Organizacja imprez rekreacyjnych
595.92K
Pedagogika czasu wolnego
508.15K
Metody i techniki zarządzania
542.55K
Marketing w przedsiębiorstwie turystycznym
553.88K
Metodyka usług hotelarsko-gastronomicznych
529.51K
Obsługa ruchu turystycznego
546.46K
Ochrona własności intelektualnej
479.62K
Ogólna wiedza o coachingu
486.42K
Organizacja i zarządzanie personelem
534.33K
Pedagogika czasu wolnego
508.15K
Organizacja imprez rekreacyjnych
595.92K
Pilotaż i przewodnictwo
499.04K
Praktyczna nauka języka angielskiego
487.80K
Praktyczna nauka języka francuskiego
486.36K
Praktyczna nauka języka hiszpańskiego
474.59K
Praktyczna nauka języka niemieckiego
486.69K
Podstawy turystyki
510.43K
Praca licencjacka
487.00K
Praktyka
498.66K
Prawo pracy i ubezpieczeń społecznych
550.74K
Prawo
564.39K
Projektowanie obiektów gastronomicznych z zapleczem logistycznym
512.14K
Propedeutyka socjologii
601.52K
Rekreacja ruchowa i usprawnienia fizyczne
487.14K
Psychologia
492.31K
Ryzyko w przedsiębiorstwie turystycznym
482.92K
Seminarium licencjackie
477.07K
Sztuka zarządzania personelem
512.41K
Team Coaching
484.90K
Technologia produkcji potraw
512.05K
Technologie informatyczne
476.21K
Towaroznawstwo
501.80K
Turystyka uzdrowiskowa
573.85K
Wprowadzenie do studiów
441.78K
Wychowanie zdrowotne i promocja zdrowia
620.46K
Zarządzanie
553.92K
Znaczenie przywództwa
477.24K
Żywienie człowieka
632.77K
Krajoznawstwo
518.75K
Ubezpieczenia w turystyce
570.59K
Przeciwdziałanie zjawiskom kryzysowym w hotelarstwie i gastronomii
231.41K
Komunikacja interpersonalna w hotelarstwie i gastronomii
501.10K
Planowanie skutecznego działania w sytuacjach kryzysowych
507.29K
Komunikacja werbalna
259.56K
Rozwój osobisty i samorealizacja
260.54K
Bezpieczeństwo żywienia w hotelarstwie
506.53K
Ekonomia
508.58K
Język polski
472.14K
Podstawy marketingu
496.57K
Podstawy rekreacji
526.51K
Podstawy statystyki
491.93K
Produkcja roślinna i zwierzęca
525.88K
Ekoturystyka
497.15K
Historia cywilizacji europejskich
568.09K
Podstawy dyplomacji
499.64K
Przechowalnictwo żywności
496.88K
Savoir-vivre lekcja stylu
504.52K
Systemy HACCP w gastronomii, hotelarstwie i turystyce
515.25K
Technika w gastronomii i hotelarstwie
478.62K
Tradycyjne i nowoczesne techniki kulinarne
479.57K
Turystyka historyczna w Europie i Azji
492.84K
Turystyka kulturowa
566.88K
Turystyka osób niepełnosprawnych
549.63K
Edukacja medialna w turystyce
491.99K
Kultura wczoraj i dziś
563.80K
Kuchnie świata
472.49K
Architektura krajów bałkańskich
487.88K
Edukacja ekologiczna
493.16K
Współczesne oczekiwania wobec kadr zarządzających w turystyce
610.90K
Pedagogika pracy
563.17K