Twoje Oczy Wyższa szkoła
Hotelarstwa
i gastronomii

w Poznaniu
  • O Uczelni
    • Aktualności
    • Kim jesteśmy?
    • Współpraca z biznesem
    • Kadra naukowa
    • Rozporządzenia
    • Dane osobowe / RODO
    • Kontakt
    • Formularz kontaktowy
    • Raport Samooceny
    • Informacja o projekcie NCBR "Uczelnia dostępna"
  • Dla kandydata
    • Rekrutacja 2025/2026
    • Drzwi otwarte
    • Dlaczego Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii?
    • Perspektywy międzynarodowe
    • Studia I stopnia
      • Kierunki i specjalności
      • Warunki przyjęcia
      • Wymagane dokumenty
      • Opłaty
    • Studia II stopnia
      • Kierunki i specjalności
      • Warunki przyjęcia
      • Wymagane dokumenty
      • Opłaty
    • Studia podyplomowe i kursy
      • Studia podyplomowe oraz kursy
    • Praktyki i staże
    • Erasmus+
  • Dla studenta
    • Organizacja studiów
      • Plany zajęć
      • Dyżury wykładowców
      • Harmonogram studiów
      • Program studiów
      • Katalog przedmiotów ECTS studia licencjackie
      • Katalog przedmiotów ECTS studia magisterskie
    • Ważne informacje
      • Procedury sesja, obrona, archiwum, dyplom, stypendia
      • Baza dydaktyczna
    • Praktyki i staże
    • Erasmus +
      • Informacje o programie
      • Erasmus praktyki
      • Erasmus studia
      • Erasmus wyjazdy dla kadry i pracowników
      • Procedura odwoławcza
      • Dokumenty do pobrania
      • For foreign students
    • Życie studenckie
      • Samorząd studencki
      • Koła naukowe
    • Jednostka ds.dostępności
      • Regulamin
      • Udogodnienia dla studentów
      • Zgłoś problem z dostępnością
  • Absolwenci
    • Oferty pracy
  • Biblioteka
    • Biblioteka
    • Oferta wydawnicza
    • Katalog on-line
    • Płyta z pracą dyplomową
pl PL
język angielski EN język rosyjski RU
  • O Uczelni
    • Aktualności
    • Kim jesteśmy?
    • Współpraca z biznesem
    • Kadra naukowa
    • Rozporządzenia
    • Dane osobowe / RODO
    • Kontakt
    • Formularz kontaktowy
    • Raport Samooceny
    • Informacja o projekcie NCBR "Uczelnia dostępna"
  • Dla kandydata
    • Rekrutacja 2025/2026
    • Drzwi otwarte
    • Dlaczego Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii?
    • Perspektywy międzynarodowe
    • Studia I stopnia
      • Kierunki i specjalności
      • Warunki przyjęcia
      • Wymagane dokumenty
      • Opłaty
    • Studia II stopnia
      • Kierunki i specjalności
      • Warunki przyjęcia
      • Wymagane dokumenty
      • Opłaty
    • Studia podyplomowe i kursy
      • Studia podyplomowe oraz kursy
    • Praktyki i staże
    • Erasmus+
  • Dla studenta
    • Organizacja studiów
      • Plany zajęć
      • Dyżury wykładowców
      • Harmonogram studiów
      • Program studiów
      • Katalog przedmiotów ECTS studia licencjackie
      • Katalog przedmiotów ECTS studia magisterskie
    • Ważne informacje
      • Procedury sesja, obrona, archiwum, dyplom, stypendia
      • Baza dydaktyczna
    • Praktyki i staże
    • Erasmus +
      • Informacje o programie
      • Erasmus praktyki
      • Erasmus studia
      • Erasmus wyjazdy dla kadry i pracowników
      • Procedura odwoławcza
      • Dokumenty do pobrania
      • For foreign students
    • Życie studenckie
      • Samorząd studencki
      • Koła naukowe
    • Jednostka ds.dostępności
      • Regulamin
      • Udogodnienia dla studentów
      • Zgłoś problem z dostępnością
  • Absolwenci
    • Oferty pracy
  • Biblioteka
    • Biblioteka
    • Oferta wydawnicza
    • Katalog on-line
    • Płyta z pracą dyplomową

Dla studenta

  • Organizacja studiów
    • Plany zajęć
    • Dyżury wykładowców
    • Harmonogram studiów
    • Program studiów
    • Katalog przedmiotów ECTS studia licencjackie
    • Katalog przedmiotów ECTS studia magisterskie
  • Ważne informacje
    • Procedury sesja, obrona, archiwum, dyplom, stypendia
    • Baza dydaktyczna
  • Praktyki i staże
  • Erasmus +
    • Informacje o programie
    • Erasmus praktyki
    • Erasmus studia
    • Erasmus wyjazdy dla kadry i pracowników
    • Procedura odwoławcza
    • Dokumenty do pobrania
    • For foreign students
  • Życie studenckie
    • Samorząd studencki
    • Koła naukowe
  • Jednostka ds.dostępności
    • Regulamin
    • Udogodnienia dla studentów
    • Zgłoś problem z dostępnością

Katalog przedmiotów ECTS studia licencjackie

Sylabusy I stopień 29.73M SYLABUSY I STOPIEŃ (w j. angielskim) 5.67M
Kontakt

Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu

ul. Nieszawska 13C
61-021 Poznań

tel. +48 61 87 11 530
tel. +48 61 87 11 532

O Uczelni
  • Aktualności
  • Kim jesteśmy?
  • Współpraca z biznesem
  • Kadra naukowa
  • Rozporządzenia
  • Dane osobowe / RODO
  • Kontakt
  • Formularz kontaktowy
  • Raport Samooceny
  • Informacja o projekcie NCBR "Uczelnia dostępna"
Dla kandydata
  • Rekrutacja 2025/2026
  • Drzwi otwarte
  • Dlaczego Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii?
  • Perspektywy międzynarodowe
  • Studia I stopnia
  • Studia II stopnia
  • Studia podyplomowe i kursy
  • Praktyki i staże
  • Erasmus+
Dla studenta
  • Organizacja studiów
  • Ważne informacje
  • Praktyki i staże
  • Erasmus +
  • Życie studenckie
  • Jednostka ds.dostępności

© 2025 WSHiG Poznań realizacja 2021 Studio Fabryka, dobre strony internetowe