Twoje Oczy Wyższa szkoła
Hotelarstwa
i gastronomii

w Poznaniu
  • O Uczelni
    • Aktualności
    • Kim jesteśmy?
    • Współpraca z biznesem
    • Kadra naukowa
    • Rozporządzenia
    • Dane osobowe / RODO
    • Kontakt
    • Formularz kontaktowy
    • Raport Samooceny
    • Informacja o projekcie NCBR "Uczelnia dostępna"
  • Dla kandydata
    • Rekrutacja 2025/2026
    • Drzwi otwarte
    • Dlaczego Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii?
    • Perspektywy międzynarodowe
    • Studia I stopnia
      • Kierunki i specjalności
      • Warunki przyjęcia
      • Wymagane dokumenty
      • Opłaty
    • Studia II stopnia
      • Kierunki i specjalności
      • Warunki przyjęcia
      • Wymagane dokumenty
      • Opłaty
    • Studia podyplomowe i kursy
      • Studia podyplomowe oraz kursy
    • Praktyki i staże
    • Erasmus+
  • Dla studenta
    • Organizacja studiów
      • Plany zajęć
      • Dyżury wykładowców
      • Harmonogram studiów
      • Program studiów
      • Katalog przedmiotów ECTS studia licencjackie
      • Katalog przedmiotów ECTS studia magisterskie
    • Ważne informacje
      • Procedury sesja, obrona, archiwum, dyplom, stypendia
      • Baza dydaktyczna
    • Praktyki i staże
    • Erasmus +
      • Informacje o programie
      • Erasmus praktyki
      • Erasmus studia
      • Erasmus wyjazdy dla kadry i pracowników
      • Procedura odwoławcza
      • Dokumenty do pobrania
      • For foreign students
    • Życie studenckie
      • Samorząd studencki
      • Koła naukowe
    • Jednostka ds.dostępności
      • Regulamin
      • Udogodnienia dla studentów
      • Zgłoś problem z dostępnością
  • Absolwenci
    • Oferty pracy
  • Biblioteka
    • Biblioteka
    • Oferta wydawnicza
    • Katalog on-line
    • Płyta z pracą dyplomową
pl PL
język angielski EN język rosyjski RU
  • O Uczelni
    • Aktualności
    • Kim jesteśmy?
    • Współpraca z biznesem
    • Kadra naukowa
    • Rozporządzenia
    • Dane osobowe / RODO
    • Kontakt
    • Formularz kontaktowy
    • Raport Samooceny
    • Informacja o projekcie NCBR "Uczelnia dostępna"
  • Dla kandydata
    • Rekrutacja 2025/2026
    • Drzwi otwarte
    • Dlaczego Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii?
    • Perspektywy międzynarodowe
    • Studia I stopnia
      • Kierunki i specjalności
      • Warunki przyjęcia
      • Wymagane dokumenty
      • Opłaty
    • Studia II stopnia
      • Kierunki i specjalności
      • Warunki przyjęcia
      • Wymagane dokumenty
      • Opłaty
    • Studia podyplomowe i kursy
      • Studia podyplomowe oraz kursy
    • Praktyki i staże
    • Erasmus+
  • Dla studenta
    • Organizacja studiów
      • Plany zajęć
      • Dyżury wykładowców
      • Harmonogram studiów
      • Program studiów
      • Katalog przedmiotów ECTS studia licencjackie
      • Katalog przedmiotów ECTS studia magisterskie
    • Ważne informacje
      • Procedury sesja, obrona, archiwum, dyplom, stypendia
      • Baza dydaktyczna
    • Praktyki i staże
    • Erasmus +
      • Informacje o programie
      • Erasmus praktyki
      • Erasmus studia
      • Erasmus wyjazdy dla kadry i pracowników
      • Procedura odwoławcza
      • Dokumenty do pobrania
      • For foreign students
    • Życie studenckie
      • Samorząd studencki
      • Koła naukowe
    • Jednostka ds.dostępności
      • Regulamin
      • Udogodnienia dla studentów
      • Zgłoś problem z dostępnością
  • Absolwenci
    • Oferty pracy
  • Biblioteka
    • Biblioteka
    • Oferta wydawnicza
    • Katalog on-line
    • Płyta z pracą dyplomową

Dla studenta

  • Organizacja studiów
    • Plany zajęć
    • Dyżury wykładowców
    • Harmonogram studiów
    • Program studiów
    • Katalog przedmiotów ECTS studia licencjackie
    • Katalog przedmiotów ECTS studia magisterskie
  • Ważne informacje
    • Procedury sesja, obrona, archiwum, dyplom, stypendia
    • Baza dydaktyczna
  • Praktyki i staże
  • Erasmus +
    • Informacje o programie
    • Erasmus praktyki
    • Erasmus studia
    • Erasmus wyjazdy dla kadry i pracowników
    • Procedura odwoławcza
    • Dokumenty do pobrania
    • For foreign students
  • Życie studenckie
    • Samorząd studencki
    • Koła naukowe
  • Jednostka ds.dostępności
    • Regulamin
    • Udogodnienia dla studentów
    • Zgłoś problem z dostępnością

Dokumenty do pobrania

Tutaj znajdziesz dokumenty oraz formularze związane z programem Erasmus+.

Deklaracja polityki Erasmusa 1.22M Karta Uczelni Erasmusa 792.01K Karta Studenta Erasmusa 239.06K Formularz zgłoszeniowy na praktyki Erasmusa 36.50K Formularz zgłoszeniowy na studia Erasmusa 47.50K Formularz zgłoszeniowy dla pracowników 23.50K Zasady podziału subwencji - umowa 2019 398.28K Zasady podziału subwencji - umowa 2020 339.21K Dokumenty podpisywane przed wyjazdem na stypendium przez studentów i pracowników (do wglądu) 119.50K Lista uczelni partnerskich 348.04K Studia Erasmusa – zaliczenie semestru 454.63K Wsparcie językowe OLS – instrukcje 2.62M PERSONAL DATA OF ERASMUS STUDENT - EN 43.00K
Kontakt

Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu

ul. Nieszawska 13C
61-021 Poznań

tel. +48 61 87 11 530
tel. +48 61 87 11 532

O Uczelni
  • Aktualności
  • Kim jesteśmy?
  • Współpraca z biznesem
  • Kadra naukowa
  • Rozporządzenia
  • Dane osobowe / RODO
  • Kontakt
  • Formularz kontaktowy
  • Raport Samooceny
  • Informacja o projekcie NCBR "Uczelnia dostępna"
Dla kandydata
  • Rekrutacja 2025/2026
  • Drzwi otwarte
  • Dlaczego Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii?
  • Perspektywy międzynarodowe
  • Studia I stopnia
  • Studia II stopnia
  • Studia podyplomowe i kursy
  • Praktyki i staże
  • Erasmus+
Dla studenta
  • Organizacja studiów
  • Ważne informacje
  • Praktyki i staże
  • Erasmus +
  • Życie studenckie
  • Jednostka ds.dostępności

© 2025 WSHiG Poznań realizacja 2021 Studio Fabryka, dobre strony internetowe