Katalog przedmiotów ECTS studia magisterskie
Analiza ekonomiczna w przedsiębiorstwie turystycznym
488.22K
Business communication
501.10K
Bioróżnorodności
656.59K
Doradztwo turystyczne
472.36K
Etyka zarządzania i biznesu
497.21K
Filozofia
556.92K
Historia kultury
579.86K
Historical buldings and monuments of Poznań
469.16K
Informatyka w turystyce i rekreacji
469.78K
Infrastruktura turystyczno-rekreacyjna
476.77K
Język angielski
571.60K
Marketing usług turystycznych i rekreacyjnych
499.56K
Metodologia badań naukowych
576.30K
Planowanie turystyczne
506.08K
Praktyczna nauka języka angielskiego
543.41K
Praktyczna nauka języka hiszpańskiego
471.65K
Praktyczna nauka języka niemieckiego
482.50K
Podstawy muzealnictwa
476.20K
Polityka turystyczna
476.50K
Praca magisterska
489.61K
Praktyka
495.99K
Produkt turystyczny
480.02K
Projekt badawczy
499.23K
Psychologia biznesu
472.59K
Regiony turystyczne
511.67K
Rekreacja ruchowa i usprawnienia fizyczne
475.61K
Seminarium magisterskie
474.62K
SLOW FOOD
512.23K
Statystyka w turystyce
480.38K
Wellness and SPA
508.87K
Współczesne tendencje w turystyce i rekreacji
495.88K
Zarządzanie przedsiębiorstwem turystycznym
486.86K
Ochrona zdrowia w turystyce
486.96K
Prawna odpowiedzialność biznesu
479.59K
Podstawy kultury fizycznej
491.99K
Komunikacja międzykulturowa
504.46K
Komunikacja społeczno-kulturowa
485.93K
Analiza sensoryczna w gastronomii
491.11K
Bezpieczeństwo w turystyce
466.03K
Historia kultury Europy Środkowo-Wschodniej
464.45K
Komunikacja internetowa
497.98K
Komunikacja pracownicza
491.78K
Komunikacja w przedsiębiorstwie
491.70K
Socjologia czasu wolnego
497.93K
Turystyka na rzecz zdrowia
498.04K
Turystyka w polityce państwa
497.86K
Turystyka we współczesnych stosunkach międzynarodowych
546.32K
Walory turystyczne państw ościennych
550.02K
Wykorzystanie surowców roślinnych w gastronomii
477.95K
Zagrożenia zdrowotne pochodzenia roślinnego
483.28K
Badania marketingowe rynku turystycznego
503.53K
Bioklimatologia człowieka
470.80K
Wybrane zagadnienia z mikrobiologii
470.03K
Wybrane zagadnienia z toksykologii
466.77K
Zastosowanie produktów roślinnych w gastronomii
220.58K
Choroby cywilizacyjne a sztuka kulinarna
485.67K
Dzieje architektury polskiej
463.58K
Pierwsza pomoc przedlekarska
487.24K
Przedsiębiorczość w turystyce
497.97K
Zagrożenia zdrowotne pochodzenia zwierzęcego
480.79K